Türkiye Geneli Kooperatifçilik Konulu Resim Yarışmasına Katılan Öğrencilere Ödülleri Verildi.

Bakanlığımız Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen Türkiye Geneli Kooperatifçilik Konulu "Resim Yarışmasına" katılan öğrencilere ödülleri verildi.

10 Ocak 2020

Bakanlığımız Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yapılan Türkiye Kooperatifler Fuarı'nın açılışı, 05/12/2019 tarihinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn. Fuat OKTAY, Ticaret Bakanı Sn. Ruhsar PEKCAN, Ticaret İl Müdürleri ile 171 kooperatifin temsilci ve üyelerinin katılımıyla Ankara ATO Congresium’da gerçekleştirildi.

Fuarda ayrıca Türkiye Geneli Kooperatifçilik Konulu Resim yarışmasında il bazında dereceye giren Birüni İlköğretim Okulu 8.sınıf öğrencisi Şeyma ÇERİ Malatya 1. Doğanşehir Atatürk Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Müberra ÇELEBİ Malatya 2. Doğanşehir Atatürk Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Mihrişah ARPACI Malatya 3.oldu. İl Müdürümüz Ahmet DEMİRBAĞ ve Malatya Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı İsmet BAYRAM ile birlikte dereceye giren öğrencilerimize hediye verildi. İl Müdürümüz Ahmet DEMİRBAĞ: dereceye giren öğrencilere kooperatifin birlik beraberlik ve dayanışma olduğunu bu bilincin farkında olup resim ile birlikte ilimizi temsil ettikleri için teşekkürlerini iletti. Başarılarının devamı temennisinde bulundu.